Activiteiten Kalender

Bingo

Op elke tweede maandag van de maand rollen de balletjes weer in de bingocarrousel.

Al draaiend worden de nummers uit het ballenrad gehaald en voorgelezen. Langzaam word de spanning groter wie gaan er met de prijzen vandoor.
Zie hier een kleine schets van de bingo in D'n heurnsen Tref. Een spel waar menigeen plezier aan beleeft.

Elke 2e maandag van de maand wordt er in de Tref een bingoavond gehouden. Voor de prijs van 7,50 euro kunnen 8 bingokaarten worden gespeeld.

Op maandag 12 maart j.l. Was er een speciale bingoavond in de Tref. Dit keer werd geld ingezameld voor het goede doel; Lopen voor Lyme, en dan wel speciaal voor Nadieh Hinkamp, die al jaren de ziekte van Lyme heeft en deze avond ook deels aanwezig was.

De bingoclub heeft royaal medewerking verleent door de opbrenst van de kaartverkoop te schenken aan lopen voor lyme. De familie van Eerden- Hinkamp die het initiatief voor deze avond hebben genomen, hebben zelf voor prijzen gezorgd. Deze echt prachtige prijzen zijn door de Aaltense middenstand en Sunkip in Lichtenvoorde beschikbaar gesteld. De hoofdprijs is geleverd door tankstation Hamelandstop uit onze eigen buurtschap.

De prijzen bestonden o.a uit; chocolade pakketten, waardebonnen, fruitmand, 2 taarten, een combinatie nestkast, bloemen, kip-paketten en een koffiezetapparaat!!! Van alle prijzen is genoemd door wie ze beschikbaar zijn gesteld. Aan de bingo werd deelgenomen door ongeveer 50 mensen, die helaas niet allemaal met een prijs naar huis konden gaan, maar wel in een gezellige sfeer 8 potjes bingo hebben gespeeld, ondertussen genietend van het 2e kopje koffie of thee, dat gratis werd geschonken door de Tref.

De opbrengst van deze speciale avond is maar liefst 405 euro!! een geweldig bedrag! De moeder van Nadieh heeft namens Nadieh en haar vader iedereen hartelijk bedankt voor de komst en steun!

Wij willen de Bingo nogmaals hartelijk bedanken voor hun medewerking aan deze avond! En ben je nieuwsgierig geworden of wil je ook een keer een gezellige avond bingo spelen? Je bent altijd welkom op de 2e maandag van de maand om 20.00 in de Tref.

Verdere informatie via Wim Wisselink. Tel. 466229

Vriendelijke groet,
Dirk, Anke, Beau en |Juliƫt