Schietvereniging de Treffer

Bestuur:

Voorzitter:                                           Geert van Eerden

Secretaris:                                          Bennie Rengelink

Penningmeester:                                Robert Navis

overige bestuursleden:

bondsbestuurslid    Jan van Eerden

Rudi Scholten

contact :    sv.detrefferaalten@gmail.com

Treffer 7 kampioen 2019-2020 klasse D1

Goed gedoan kearls !

vlnr. Erwin Rutgers, Marco te Linde, Jasper Smees, Martin Hemink onder Jordy Wikkerink

adres Aaltense Schietbond:       http://www.aaltenseschietbond.nl

 

Tijdens de ALV op 7 mei 2019 zijn 3 jubilarissen gehuldigd voor hun 25 jarig lidmaatschap van schietvereniging "de Treffer"

 

Henk Obbink
Gert Wikkerink
Evert Wassink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De oorkondes werden uitgereikt door Geert van Eerden

 

 

Treffer 7 kampioen

Treffer 7 had de meeste gaatjes in het zwart en is KAMPIOEN !

Op de foto v.l.n.r:

eerste rij: Bart Wensink en Erwin Rutgers,

achterste rij: Jasper Smees, Marco te Linde, Jordy Wikkerink en Martin Hemink

 

De jonges bunt d'r blej met!

 

Treffer 1 kampioen in de A1 klasse 2018-2019 !

 


 

 

Treffer 1 kampioen in de A1 klasse 2018/2019

Op de foto Ad Hoftiezer, Joop ter Haar, Geert Grievink, Chris ter Bogt en invaller Jan van Eerden.

Ontbrekend op de foto Mark Hoftiezer..

 

NOG EEN KAMPIOEN !!!!!!

Na de laatste wedstrijdronde zijn op één na in alle klassen de kampioenen bekend.
In de C3 had Grensschutters 3 één punt voorsprong op Treffer 6. Laat nu de laatste wedstrijd een onder onsje tussen die 2 zijn.

In een spannende thuiswedstrijd trok Treffer 6 met 552-546 de zege, en daarmee het kampioenschap naar zich toe. Een goed jaar voor Treffer, want het kampioenschap voor het 6e betekende al weer het vierde kampioenschap dit jaar.

Treffer 6 v.l.r.n Karin Hoftiezer, Renske Hoftiezer, Rick Ebbers, Robert Nijman en Remón te Brake

Treffer 4 KAMPIOEN !!!!!!

Klasse B1. Treffer 4 moest eigenlijk winnen om de voorsprong van 1 punt op De Aanleg 3 te verdedigen. Maar in een thuiswedstrijd tegen Dale West 4 gingen zij (ruim) onderuit. De Aanleg 3 wist echter niet te profiteren, want DSV 3 was hen de baas. Dat betekende dat de punt voorsprong van Treffer 4 intact bleef en daarmee was het kampioenschap toch nog binnen.

Kampioen Treffer 4  v.l.n.r,  staand:      Gerben Mateman, Dirk-Jan Lankhof, Henri Scholten, zittend Richard Wellink en Reindert van Eerden

Treffer 2 KAMPIOEN !!!!

Klasse A2. Treffer 2 ging met 2 punten voorsprong op Atlantic 2 de laatste wedstrijd in. Beiden wisten hun wedstrijd overtuigend te winnen. Daarom stond bestuurslid René Graas in Leuven klaar om Treffer 2 de beker te overhandigen.

Kampioen Treffer 2 vlnr. André Heersink, Rudi ter Haar, Geert van Eerden, Wim Wisselink, zittend Jan van Eerden

Kampioene !!!!!!

Treffer 9 is kampioen geworden in klasse D3, een mooie prestatie, gefeliciteerd !!!

vlnr. Roland Hoftijzer, Gerald van Eerden, Niels Bussink, Jorinde van Eerden, Beau van Eerden, Jasper van Eerden en Jelle Hoenderboom

Uitstekend seizoen word afgesloten met monsterscore en natuurlijk het kampioenschap ! Eindelijk is het dan zover:
Treffer 9 wint verdienstelijk en is kampioen van klasse D3
Het was een spannende dag voor deze inmiddels levende legendes, zei moesten zich bewijzen in Bredevoort tegen BSV 3, een team dat ook nog kon strijden voor het kampioenschap. Maar zover liet Treffer 9 het niet komen!
Een eerste ronde met 294!! punten gaf de jongens van dit team veel hoop! Echter was dit bij BSV al een reden om de de moed lichtelijk op te geven!

En zo geschiede een wereldprestatie in de D3 klasse.
Uiteindelijk stond er op het scorebord een score van 581! Een score waar menig Treffer team alleen maar van kan dromen, dit geld zeker voor Treffer 2&4. Zei hebben vorige week het kampioenschap nog even uitgesteld terwijl Treffer 9 hun kampioenswedstrijd gelijk afgehandeld met veel overtuiging.

Het was ook een seizoen met ups & downs, zo moesten wij natuurlijk afscheid nemen van Beau van Eerden, zei heeft zelf besloten om ontslag te nemen bij dit team! Maar natuurlijk zij we erg blij met het goede scout werk dat Niels Bussink heeft verricht, hij wist namelijk om Jasper van Eerden (Peleman) een contract aan te bieden en dat heeft prima uitgepakt want Peleman blijkt meer dan een waardevolle schutter, hij schiet zijn kaarten voortreffelijk en blijft altijd rustig als het moet, zo sloot hij zijn laatste wedstrijd af met een 117!

Ook hopen we volgend jaar een nieuwe schutter binnen te halen, ook afkomstig uit Barlo en zijn naam is: Leon Brethouwer. Helaas hebben wij dit seizoen wel enige hinder ondervonden door 2 schutters, Emiel van Eerden en Jorinde van Eerden (Vels) hadden wegens prive omstandigheden niet de mogelijkheid om alle prachtige wedstrijden bij te staan en te helpen met resultaten boeken.

Maar ook dit is weer meer dan uitstekend opgelost door de zeer ervaren Roland Hoftijzer, een wijze man waar de jonge personen veel van hebben geleerd! Het jaar had vele positieve kanten! Slechts 2 wedstrijden werden niet bekroond tot winst en dat mag onder andere Niels Bussink zich op zijn kerfstok nemen met een zeer beschamende (77) uit tegen Dale West 10!

Maar hopelijk word het aankomende jaar weer een groot succes in een andere hoge klasse met weer een fris jong en enthousiast team!
Wij verheugen ons weer op de rentree van Emiel van Eerden en Jorinde van Eerden (vels) en het debuut van Leon Brethouwer.

En last but not least: Aleid Krajenbrink bedankt voor het bezorgen van onze tarwe smoothies en andere lekkernijen waar dit teams uitstekend op kon presteren! We zien een positieve vooruitgang en hopen dit volgend seizoen 18/19 voort te kunnen zetten.

M.v.g. Niels Bussink - Treffer 9